Anita (- 10 kg):

Al een hele tijd zat er een stemmetje in mijn hoofd dat zei dat ik niet gezond bezig was, te weinig beweging, ongezond eten, de weegschaal gaf teveel kilo’s aan. Ik zat helemaal niet lekker in mijn vel. Het lukte mij maar niet om zelf de knop om te zetten.

Na de zomervakantie (mijn nieuwe broek moest alweer een maatje groter) nam ik een besluit en startte ik, met de super ondersteuning van mijn coach, Lieke van Hest, bij Brinkpoint met PowerSlim (nu: PS. Food & Lifestyle).

Het programma was goed vol te houden door het gevarieerde assortiment aan producten en de handige weekmenu’s in de eerste periode. En zeker ook door de persoonlijke begeleiding met tips & tricks, met complimenten, en de uitgebreide informatie over hoe een gezonde lifestyle er uit ziet voor mij.

Nu 4 maanden later heb ik mijn doelstelling bereikt: ik zit weer lekker en energiek in mijn vel en ben (meer dan) 10 kilo lichter.