Anja (- 10 kg):

Ik ben Anja, 53 jaar en heb vanaf mijn puberteit problemen met mijn gewicht. Ik zeg altijd… ik heb niks gedaan maar heb wel levenslang. Na 5 jaar stabiel te zijn heb ik vorig jaar een nieuwe knie gekregen. Tijdens de revalidatie ben ik ruim 10 kilo aangekomen. Tijd om weer te gaan afvallen. Ik heb het PS. food & lifestyle programma al eens eerder gedaan en hiermee ruim 20 kilo afgevallen, dus het was niet nieuw voor mij.

Dus op 5 januari 2022 ben ik begonnen en op 30 maart 2022 was ik de 10 kilo kwijt. Handig is dat er voor elke dag producten in een pakje zitten en je gewoon kunt kiezen wat je wilt eten. En het fijne vind ik dat ik geen honger heb gehad, meer van, moet ik nu alweer eten. De producten zijn lekker en er waren maar een paar producten die ik niet lekker vond. Maar daar hebben ze bij Brinkpoint een oplossing voor, het ruilmandje, hierin kun je de producten die je zelf niet lekker vind ruilen voor een ander product . Wat ook fijn is, is de begeleiding door Lieke. Staat altijd klaar met tips en een positief praatje en steunt je wanneer je het even moeilijk hebt. Dat is fijn !! 

Nu mijn 10 kilo eraf is ga ik weer keuzes maken. Hier bedoel ik mee dat ik doordeweek streng ben voor mezelf, en in het weekend een beetje losser. Het moet eraf blijven want ik voel me zo goed. Gelukkig heb ik nog 1 jaar begeleiding van Lieke en ga ik nu om de 2 weken wegen. Natuurlijk is het belangrijk dat je beweegt. Ik ben aquafit lessen gaan volgen, dit zijn oefeningen in het water. Dit is goed voor mijn knie maar ook voor de rest van het lichaam. 

Ik ben zeer tevreden en ga het volhouden. Het werkt echt en zou het zo weer doen. En Lieke… hartstikke bedankt !!

Anja