Ervaring Ruud Sebregts

Ruud (-14 kg):

“Na de mooie zomer van 2022 op de camping was het tijd voor een ommekeer. Ik voelde me niet op mijn gemak wanneer we gingen zwemmen of om zonder shirt rond te lopen.

Ik ben 10 jaar geleden ook bezig geweest met PS. food & lifestyle met een mooi resultaat. Ik was toen 12 kilo afgevallen. Nu 10 jaar verder zijn deze 12 kilo er ook weer aan.

De buitenwereld vond mij goed zoals ik eruit zag maar in mijn hoofd vond ik dit zelf niet.

Ik heb op eigen houtje geprobeerd om af te vallen maar dit lukte mij niet omdat dit niet snel genoeg ging naar mijn zin. Dus een afspraak ingepland bij Lieke!

Ik wist dat je met PS. food & lifestyle snel en redelijk makkelijk afvalt. Dit samen met de fijne begeleiding van Lieke wist ik dat ik het kon. Nu 3 maanden later ben ik 14 kilo afgevallen en wat voel ik me fijn. Ik ben fitter, zelfverzekerder en in mijn hoofd past het nu ook beter. In het dagelijks leven heb ik iedere dag profijt van mijn verloren kilo’s. Ik ben begonnen met het starterspakket om weer even kennis te maken met wat er nieuw was ten opzichte van 10 jaar geleden. Daarna ben ik iedere week/dag hetzelfde gaan eten. Dit vond ik gewoon makkelijk, maar er is zoveel variatie dat dit echt niet nodig is.

Wat ik geleerd heb van het PS. food & lifestyle programma is dat je eigenlijk niet zoveel hoeft te eten om geen hongergevoel te hebben. Ook krijg je een veel beter inzicht van wat een gezonde levensstijl en voedingspatroon is.

Nu ik net onder mijn streefgewicht zit komt het volgende…. de kilo’s eraf houden! En niet dat ik over 10 jaar weer Lieke kan bellen. Ik kan deze motivatie wel opbrengen want ik ervaar nu dagelijks de gemakken ervan. En ik krijg nog een jaar lang nabegeleiding.

Ik wens iedereen die dit PS. food & lifestyle programma gaat volgen veel succes!!”