Ervaring Yvonne Koppelmans

Yvonne (-10,5 kg):

“Met behulp van mijn coach Lieke behoud ik mijn streefgewicht!”

Ik heb voor de tweede keer het programma van PS. food & lifestyle doorlopen. Voor mij is dit de enige manier om gewicht te verliezen omdat het programma voor mij duidelijk aangeeft wat ik wel en niet mag eten. Hiernaast leer ik meer bewust en verantwoord te eten, wat ik erg belangrijk vind.

Ik ben gestart met een gewicht van 72 kilo en ben in 4 maanden tijd ruim 10 kilo afgevallen. De eerste 4 maanden heb ik in fase 1 en 2 gezeten, waarin ik streng het programma heb gevolgd. Momenteel zit ik in fase 3 en leer ik steeds beter hoe ik op een goede manier kan eten en drinken. Ik word hierbij op een fijne manier begeleidt door mijn coach Lieke, die mij tips geeft.

Door de eerste 2 fases sla ik me goed heen, vooral omdat het eetprogramma zo duidelijk en overzichtelijk is. De laatste fase vind ik lastiger omdat ik dan veel meer keuzes heb. Ik ben van nature een eter die graag tussendoor ‘snaait’ en hierbij moeilijk maat kan houden. Ik leer van PS. Food & Lifestyle dat regelmaat erg belangrijk is en dat ik veel beter 3 tot 4 maaltijden per dag kan eten. De producten van PS zijn bovendien erg lekker en ik vind het daarom ook zeker geen straf om ze te eten/drinken. Vooral de variatie van de producten maakt dat het makkelijk vol te houden is, er is voor iedereen wat wils. Hiernaast zijn er heerlijke recepten in verschillende boeken uitgegeven die makkelijk te maken, gevarieerd en lekker zijn.

Wat ik vooral merk is de toegenomen energie die ik heb, ik voel me fitter en het sporten gaat me makkelijker af. Ik zit gewoon veel beter in mijn vel en vind het leuk om gezond te eten.

Mijn streven is om op gewicht te blijven, mijn coach Lieke zal me hierbij de komende tijd blijven begeleiden. Hiernaast zal het voor mij denk ik altijd wel een uitdaging blijven om goed mijn gewicht in de gaten te houden. Maar met behulp van dit programma heb ik zeker meer kans van slagen!

Dat wil ik ook!