Fitness & Training bij Brinkpoint

Wil jij je beter en energieker voelen, je makkelijker kunnen ontspannen en beter bestand zijn tegen stress? Door effectief te trainen en advies te geven over voedingsgewoonten willen wij iedereen bewust maken van een gezonde leefstijl en de voordelen daarvan.

Sporten bij Brinkpoint Preventie: 

Small grouptraining met de Fluid Power Zone: een concept van 6 unieke fitnessapparaten, ontworpen voor training in elke zone – cardio, kracht, kracht en snelheid.  Fluid Power Zone-  apparaten kunnen verschillend worden gebruikt of door meerdere eenheden te combineren in een uniek concept en/of fitnesscircuit te vormen.

De unieke waterbestendige technologie van  Fluid Power Zone , levert uitsluitend concentrische beweging voor alle niveaus en capaciteiten, van med / revalidatie, tot algemene fitness voor topsporters.

Elke machine heeft een bereik van 10 waterbestendigheidsniveaus, bekend als Fluid Force, om een ​​consistente werkbelasting te bereiken tijdens elke beweging of hijsroutine. De perfectie van innovatie en biomechanica zorgt voor cardiotraining met lichtere weerstand tot explosieve piekkrachttraining met krachtige weerstand.

Er zijn geen grenzen aan de trainingsdoelen die de  Fluid Power Zone  kan bereiken.

  • Core Power: een ongecompliceerde, gevarieerde, functionele groepsles van 45 minuten voor iedereen, ongeacht leeftijd of trainingsniveau, die zijn kracht, conditie, coördinatie en bewegingsvaardigheden wil verbeteren. Vanuit de ‘core’- spiergroepen buik en onderrug komen alle basics aan de beurt; duwen, trekken en heffen, draaien, buigen en strekken. Door de veelzijdigheid, afwisseling en dynamiek op de vloer is iedere training opnieuw een prikkelende uitdaging! De aandacht voor core training met vernieuwende trainingsmaterialen maken deze training leuk en uitdagend. Daarnaast verbetert Core Power je lichaamshouding.
    Look better, feel better, peform better!
  • Fysiofit: in een kleine groep (max. 8 personen) onder begeleiding van een fysiotherapeut je conditie en kracht verbeteren. Wekelijks krijg je nieuwe oefeningen, zodat je ook echt actief bezig bent. Fysiofit is een ideale vorm om op een sportieve en verantwoorde manier fitter te worden.
  • Personal training: train met een personal trainer of in kleine groepjes met Small Group Trainingen (op aanvraag).
  • Brinkpoint Test: o.a. intaketest, gezondheidstest, inspanningstest en sporttest.