Fitness & Training bij Brinkpoint

Wil jij je beter en energieker voelen, je makkelijker kunnen ontspannen en beter bestand zijn tegen stress? Door effectief te trainen en advies te geven over voedingsgewoonten willen wij iedereen bewust maken van een gezonde leefstijl en de voordelen daarvan.

Sporten bij Brinkpoint Preventie: 

  • De Milon Cirkel is een afwisselend oefenprogramma op een cirkel van acht verschillende volautomatische fitnesstoestellen (zowel kracht als cardio) voor het effectief verbeteren van kracht en conditie. In een vaste volgorde voer je de oefeningen in het circuit uit op 8 toestellen. Het circuit wordt centraal gestuurd, iedereen draait daardoor tegelijk door. Voordeel hiervan is dat je bij de start zo in kunt ritsen, waardoor je nooit hoeft te wachten. De arbeid / rustverhouding is optimaal; 1 minuut intensief sporten, dertig seconden rust (en wissel van apparaat). Door die interval blijft tijdens de training je hartslag hoog en dus je stofwisseling langer actief en verbrand je meer calorieën. De spieren zijn per slot van rekening je grootste verbranders. Per toestel worden uw persoonlijke instellingen opgeslagen op een chipkaart. De volledige training duurt 44 minuten.
  • Core Power: een ongecompliceerde, gevarieerde, functionele groepsles van 45 minuten voor iedereen, ongeacht leeftijd of trainingsniveau, die zijn kracht, conditie, coördinatie en bewegingsvaardigheden wil verbeteren. Vanuit de ‘core’- spiergroepen buik en onderrug komen alle basics aan de beurt; duwen, trekken en heffen, draaien, buigen en strekken. Door de veelzijdigheid, afwisseling en dynamiek op de vloer is iedere training opnieuw een prikkelende uitdaging! De aandacht voor core training met vernieuwende trainingsmaterialen maken deze training leuk en uitdagend. Daarnaast verbetert Core Power je lichaamshouding.
    Look better, feel better, peform better!
  • Fysiofit: in een kleine groep (max. 8 personen) onder begeleiding van een fysiotherapeut je conditie en kracht verbeteren. Wekelijks krijg je nieuwe oefeningen, zodat je ook echt actief bezig bent. Fysiofit is een ideale vorm om op een sportieve en verantwoorde manier fitter te worden.
  • Personal training: train met een personal trainer of in kleine groepjes met Small Group Trainingen (op aanvraag).
  • Brinkpoint Test: o.a. intaketest, gezondheidstest, inspanningstest en sporttest.