Hey, mijn naam is Joost. Ik ben 36 jaar, kom uit Reusel ben gelukkig getrouwd en vader van 2 schatten van kinderen.
Na een mentaal ontzettend zwaar maar leerzaam jaar begon ik steeds meer fysiek last te krijgen van de meest simpele dagelijkse bezigheden. Mijn gewicht zat me gewoon in de weg en na een confrontatie met de weegschaal waarop 114KG te zien was, wist ik dat de knop om moest!

Omdat ik al enigszins bekend was met powerslim, was de keuze voor mij redelijk snel gemaakt. Het programma is overzichtelijk, goed vol te houden en bestaat voornamelijk uit lekkere producten.
Nu nog opzoek naar een coach. Mijn keuze was gevallen op Lieke, en dit is een hele juiste beslissing geweest. Ze wist me vanaf het eerste moment de juiste sturing te geven om een vliegende start te maken.
Na een goede 4 maanden zat ik al onder mijn streefgewicht dat we hadden gezet op 85KG. Dat was dus -30KG!
En dat terwijl veel mensen om me heen te kampen hadden met de “coronakilo’s”.

Tijdens het gehele traject zijn er nauwelijks momenten geweest die ik als moeilijk kan bestempelen. De producten en recepten zijn lekker en komen ook nu nog regelmatig voorbij. Het gerecht waar ik echt heel erg van genoot is de croque madame uit het powerslimboek. Elke keer weer een feestje bij de lunch!

Buiten het verliezen van gewicht is ook de theorie erachter heel goed. Je krijgt inzicht in je huidige levensstijl en voedingspatroon maar leert ook hoe je dit kan aanpassen naar een levensstijl die gezonder voor je is. Ik zit nu in de laatste fase en ben opzoek naar wat voor mij nodig is om in balans te blijven. En dit hoef ik gelukkig niet alleen te doen, want Lieke helpt hier ook nog bij.

De complimenten die ik dagelijks krijg zijn een extra motivatie om vol te houden en te beseffen dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Ik voel me nu zoveel energieker en fijner en hoop ook als voorbeeld voor mijn kinderen te kunnen fungeren die deze transformatie natuurlijk ook van dichtbij hebben meegemaakt.