• Standaard

Geef je nu op voor een frisse zomerstart met Powerslim!

Het voorjaar is aangebroken en daarmee ook het mooie weer. Voor veel mensen het startsein om weer over hun gewicht na ta gaan denken en wat kilootjes kwijt te raken voor de zomer. Maak daarom een frisse zomerstart met PowerSlim! Met het PowelSlim afslankprogramma verander jij je levensstijl en leer je hoe je jouw streefgewicht niet aleen kunt bereiken, maar ook behouden!

Omdat een verandering in je levensstijl  in het begin wat wennen is, hebben we de frisse zomerstart ontwikkeld. Een mini-challenge van 14 dagen waarin jij PowerSlim eens kunt proberen en waarin je extra intensief ondersteund wordt door onze coach. Je ontvangt 14 dagen lang iedere dag nieuwsbrieven met tips en recepten die jou gemotiveerd houden om door te zetten en natuurlijk kom je wekelijks bij ons op consult. Daarnaast ontvang je ook een gratis goodiebag met een zomermagazine en een luxe lunchpot (t.w.v. € 20).

Meld je voor 22 mei aan voor de frisse zomerstart en ga samen de strijd aan tegen de overtollige kilo’s. Wedden dat we die gaan winnen?

Vul je gegevens in via het contactformulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Ja, ik wil een frisse zomerstart maken

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Openingstijden zomervakantie

  Week 28 en 33 (eerste en laatste week) Maandag t/m donderdag: 7.30 - 12.30 en...

  Lees meer
 • Geef je nu op voor een frisse zomerstart met Powerslim!

  Het voorjaar is aangebroken en daarmee ook het mooie weer. Voor veel mensen...

  Lees meer
Meer nieuws