Ons Team

Günther Spapens

Management, (arbeids)fysiotherapeut en leefstijlcoach

Specialisaties:
COPD / ademhalingstraining
Diabetes
Leefstijl
Arbeidsfysiotherapie
Medical fitness
Dryneedling

In 1992 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Na verschillende waarnemingen heb ik 2,5 jaar in Duitsland en Oostenrijk gewerkt. Van 1996 tot 2007 ben ik werkzaam geweest in een praktijk in Hapert en in 2007 ben ik gestart met Brinkpoint Fysiotherapie in Diessen.

Omdat ik zelf longpatiënt ben heb ik me (vanzelfsprekend) verdiept in COPD en astma. Vanuit de chronische zorg kwam hieruit ook de interesse voor diabetes en leefstijl voort. Omdat er steeds meer chronische patiënten komen wordt preventie van klachten steeds belangrijker. Daarom ben ik in 2020 met de opleiding voor leefstijlcoach begonnen en heb deze afgerond. Naar mijn mening is dat een gebied waar nog veel winst behaald kan worden: we moeten met z’n allen weer beter omgaan met ons lichaam. En goed omgaan met de vele verleidingen.

Vanwege mijn voorliefde voor sport heb ik grote interesse in revalidatie van sportblessures. Hiervoor ook de nodige opleidingen gedaan.

Via een collega ben ik in aanraking gekomen met de arbeidsfysiotherapie. In 2005 heb ik de opleiding tot arbeidsfysiotherapeut gevolgd en we werken al jaren samen met STEP en BeLife.

Ik ben getrouwd en heb 4 kinderen en een hond. Ik ben graag buiten (wandelen en fietsen) en houd van de bergen. Mijn sport is waterpolo en ik ben inmiddels al weer 44 jaar lid van De Dokkelaers. Als trainer heb ik verschillende teams onder mijn hoede gehad.

Lieke van Hest

Mijn naam is Lieke van Hest en in 2009 ben ik afgestudeerd op de ALO als vakleerkracht bewegingsonderwijs. Sinds 2011 ben ik werkzaam bij Brinkpoint en begeleid ik sporters, daarnaast is mijn interesse in voeding steeds groter geworden en heb ik in 2012 de studie voor voedingsdeskundige en PS. Food & Lifestyle coach afgerond.

Voeding als basis voor een gezonde en evenwichtige levensstijl. Daar geloof ik in! Je persoonlijke doel bereiken is zoveel makkelijker (en gezelliger), als je daarbij door iemand wordt geholpen. Samen gaan we aan de slag met jouw voedingspatroon én begeleid ik je naar je gewenste gewicht. En daarna blijf ik je begeleiden, om je te helpen jouw ‘nieuwe ik’ ook daadwerkelijk te behouden.
Ik ben er voor je als enthousiaste en motiverende coach bij het afvallen, het lekkerder in je vel zitten en het verbeteren van je gezondheid! Maar ook als stok achter de deur en voor deskundig advies. Mijn motto: ‘Samen op weg naar resultaat’

Ook in mijn vrije tijd ben ik bezig met gezondheid, ik sport en beweeg graag en volg regelmatig cursussen, zoals kindervoeding en oervoeding. En ik vind het leuk om te bakken/koken. Tot snel!

Frans Breuers

Mijn naam is Frans Breuers en ik ben woonachtig in Diessen. In 1998 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond. Als fysiotherapeut heeft mijn interesse  altijd gelegen in het actief revalideren en begeleiden van sporters. De uitdaging binnen mijn werk ligt bij mensen helpen en adviseren om de kwaliteit van leven intact te houden of te verbeteren. Bij Brinkpoint Preventie ben ik op maandag en vrijdag ochtend aanwezig. Verder ben ik werkzaam bij de Leyhoeve in Tilburg waar de nadruk ligt op revalidatie bij ouderen. In januari 2019 heb ik de opleiding neurorevalidatie gevolgd, waardoor ik gespecialiseerd ben in de aandoeningen Parkinson, dementie, MS en het revalideren na een beroerte.

In mijn vrije tijd ben ik af en toe actief bezig met het beoefenen van fitness of een potje golfen.

Specialisaties Frans (BIG registratie 99050574004):
Algemeen fysiotherapeut
Multidisciplinaire revalidatie
Fysiotherapie bij werkhervatting en re-integratie
COPD (chronische longaandoeningen)
Dry needling
Neurorevalidatie

Dide van Riel-Kroot


Mijn naam is Dide van Riel-Kroot. Ik ben in 2012 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Avans Hogeschool te Breda. Sinds 2013 ben ik begonnen als algemeen fysiotherapeute bij BrinkPoint Preventie training & fysiotherapie. In de afgelopen jaren heb ik verschillende scholingen en cursussen gevolgd, waaronder de Yvlo Zwanger/Mamafit opleiding. Sinds een aantal jaar begeleid ik d.m.v. training en coaching zwangere dames om zowel fysiek als mentaal voorbereid te zijn op de bevalling en de periode erna. In de toekomst wil ik me graag nog verder gaan specialiseren door het volgen van een master-opleiding. Aangezien ik bewegen erg belangrijk vind, ben ik in mijn vrije tijd graag  actief bezig in de vorm van fietsen, fitness en wandelen.

Alma van den Biggelaar

Hallo allemaal,

Ik ben Alma van den Biggelaar en ben bij Brinkpoint werkzaam als fitness-instructeur. Naast instructeur ben ik ook gediplomeerd NGS-sportmasseur. Als ik niet aan het werk ben, volleybal ik graag en besteed ik veel tijd aan mijn gezin of lig ik lekker op de bank een film te kijken. Tot snel!

Gitte Spapens

Hoi!

Mijn naam is Gitte Spapens. Vanaf 1 juli 2020 ben ik het team van Brinkpoint komen versterken. Dit doe ik voornamelijk door begeleiding te bieden bij de fitness maar ook begeleid ik mensen tijdens het PS. Food & Lifestyle traject.

Ik heb sporten altijd heel leuk gevonden, momenteel doe ik voetbal, loop ik fanatiek hard en speel ik padel. Ik vind de rol die voeding speelt in een gezonde levensstijl ook heel interessant. Hierdoor heb ik dus al wat kennis in huis op het gebied van gezondheid, welke ik graag in wil zetten om andere mensen te helpen fitter en gezonder te worden.