Voeding

Jouw gezondheid doet er toe!

Wil jij gericht aan de slag met een gezondere leefstijl? Volop energie hebben voor je dagelijkse activiteiten. Echte resultaten behalen aan de hand van een praktisch programma? En gewoon met je gezin mee kunnen eten of genieten van een etentje buiten de deur?

Dan hebben wij wellicht een oplossing voor jou!

Het aanhouden van een gezonde levensstijl is niet altijd even eenvoudig; we weten wat goed is voor ons lichaam, maar handelen er niet altijd naar. Gitte en/of Lieke gaan je leren hoe je met gezonde voeding weer lekker in je vel komt te zitten. We kunnen niet wachten om jou weer te zien stralen, vol energie. Bij ons kun je terecht voor:

JOUW VOEDINGSCOACHES

Mijn naam is Lieke van Hest. Ik ben sport- en voedingsdeskundige en volg daarnaast de opleiding voor Oersterkcoach. Het is mijn missie om klanten te coachen naar een gezond leven vol energie. Samen op weg naar resultaat!
Ik heb een grote passie voor vrijwel alles wat te maken heeft met een gezonde leefstijl.
Inmiddels coach ik al sinds 2012 PS. Food & Lifestyle klanten naar een gezonde levensstijl. Ik heb inmiddels meer dan 200 cliënten succesvol begeleid. Daarnaast geef ik sinds 2016 voedingsadviezen.

Mijn naam is Gitte Spapens, sinds 2020 begeleid ik mensen tijdens het PS. Food & Lifestyle traject.
Ik studeer gezondheidswetenschappen, vind voeding interessant en sport zelf ook heel graag. Ik heb dus al wat kennis in huis op het gebied van gezondheid. Ik vind het leuk om mensen te helpen fitter en gezonder te worden!

Herken je dit?

  • Je baalt van je gewicht. Je zit al een langere tijd niet meer lekker in je vel. Er lijkt ieder jaar wel 5 kilo gewicht bij te komen. 
  • Je ligt ’s avonds uitgeput op de bank. Je wilde graag gaan sporten, maar nu je op de bank ligt heb je totaal geen energie meer om ervan af te komen. Morgen doe je wel weer een nieuwe poging.
  • In je kast hangen kleren van maatje 38 tot 48. Ieder seizoen heb je weer een andere maat. Je baalt hier ontzettend van.
  • Je bent vol enthousiasme begonnen om gezonder te gaan eten. De eerste dag is je prima afgegaan. Je hebt jezelf netjes aan de richtlijnen gehouden. De tweede dag trakteert je collega gebak. Shit daar gaat je dieet.

Hoe zou het zijn als

  • Je weer met een blij gevoel in de spiegel kan kijken.
  • Je hebt geleerd hoe je een stabiel gewicht houdt.
  • Je ’s avonds nog voldoende energie hebt om dingen te ondernemen. Je ligt niet meer uitgeblust op de bank te zappen.
  • Je stabiel blijft in je gewicht. Die grote kledingkast is verleden tijd. In je kast hangt nog maar één kledingmaat.
  • Je leert om gaan met verleiding en weerstand van je omgeving. We leren je eten volgens de 80/20 regel. 80% van de tijd eet je gezonde voeding en 20% van de tijd mag je minder gezonde keuzes maken. Je leert hoe je bewust deze keuzes gaat maken.