Start het jaar goed met PowerSlim

En krijg het lichaam dat jij verdient!

Wil jij graag afvallen en heb je alles al geprobeerd? Als PowerSlim voedingscoach kunnen we jou daarbij helpen. Met behulp van PowerSlim zorgen we ervoor dat jij weer grip krijgt op een gezonde levensstijl. Samen gaan we voor een gezonde start.
PowerSlim is een afslankprogramma dat je volgt onder onze persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl.

Wekelijks bespreken we uitgebreid je vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de drie fases van het PowerSlim programma. Met ongeveer zes maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker.

Na het bereiken van jouw streefgewicht blijf je nog een jaar lang onder onze persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

De voordelen van powerslim:

• Een persoonlijk stappenplan
• Persoonlijke begeleiding
• Lekkere én verantwoorde producten
• Een gezond eetpatroon dat je kunt volhouden
• Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
• Behoud van je spiermassa
• Geen jojo effect

Samen gaan we ervoor!

Hoi, wij zijn Lieke van Hest en Gitte Spapens. Dagelijks zien wij in de praktijk hoeveel makkelijker afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma helpen wij jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel. En daarna blijven we je begeleiden, om je te helpen jouw gewenste gewicht en jouw nieuwe energie ook daadwerkelijk te behouden.

Start nu met PowerSlim en ontvang bij aanschaf van het starterspakket
een PowerSlim ontbijtbox t.w.v. € 30,- cadeau.

“Mensen zeggen voortaan dat ik straal!”

Bekijk het hele verhaal hier.

Ben jij ook klaar voor een verandering?

Samen met jou bekijken we graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek!