0
  • Standaard

Powerslim bij Brinkpoint Preventie

PowerSlim is een afslankprogramma waarbij je onder persoonlijke begeleiding toewerkt naar je streefgewicht en een gezond voedingspatroon. Met dit programma ga je niet minder, maar anders eten

Het programma kent drie fases, met 5-7 eetmomenten per dag. Tijdens die momenten eet je PowerSlim producten, maar je mag ook gewoon groente, vlees en vis. Je bereikt je streefgewicht en leert hoe je op gewicht kunt blijven met een gezond en evenwichtig voedingspatroon.
 
De producten van PowerSlim bevatten weinig koolhydraten en veel eiwitten. Dit zorgt ervoor dat je lichaam snel vet gaat verbranden en dat je spiermassa behouden blijft. Daardoor krijg je een mooi figuur en blijft je stofwisseling op peil. Dit is erg belangrijk om ook op lange termijn op gewicht te blijven en het jojo effect te voorkomen.

Voordat je start krijg je een vrijblijvend intakegesprek waarbij we je wensen en doelstellingen bekijken. Daarna kom je wekelijks op consult om te meten en wegen.

Deze keer hou ik de kilo’s eraf, daar ben ik zeker van!
Kathleen Lauwers, 36 jaar


Eind oktober was de maat vol: ik zat niet goed meer in mijn vel en mijn kleren pasten niet meer. Toen besliste ik dat ik (opnieuw) de strijd met de weegschaal aan zou gaan. Ik had voorheen al verschillende diëten gevolgd, maar helaas kwamen de kilo’s er altijd vrij snel terug aan. Ik kwam bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt terecht, mijn SUPER coach! Haar focus op gewichtsbehoud op langere termijn, met een jaar coaching, overtuigde me helemaal!
Al snel ontdekte ik mijn PowerSlim-favorieten, zoals de toast classic en de amandelkoeken. Ik kon dit perfect inpassen, zowel op mijn werk als in mijn sociaal leven. Ik combineerde PowerSlim met mijn gebruikelijke beweging en voelde mij steeds beter!
Ik trotseerde feestjes, frietjes en etentjes buitenshuis, want ik had een alternatief voor de moeilijke momenten. Natuurlijk moest ik af en toe op mijn tanden bijten en ‘nee’ zeggen tegen lekkere dingen, maar daar ben ik goed in geslaagd. Dat ik steeds lekkerder in mijn vel zat was zeker een bron van motivatie!
Ik voel me nu super! Mijn coach vindt ook dat ik straal! Binnenkort ga ik vol zelfvertrouwen en met een mooi, nieuw jurkje naar het huwelijk van mijn zus. Ik ben blij dat er nog een jaar lang een spreekwoordelijke ‘stok achter de deur staat’ bij de maandelijkse weging. Deze keer hou ik de kilo’s eraf, daar ben ik zeker van!

 

Wil jij ook nog meer resultaat? 

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Nieuws

  • Zondagopening

    Vanaf zondag 3 november zijn we ook weer op zondag geopend van 8.30 tot ...

    Lees meer
Meer nieuws