• Standaard

PowerSlim bij Brinkpoint Preventie

Ben jij helemaal klaar met die extra kilo’s?

Herken jij jezelf niet meer als je in de spiegel kijkt?

Of beperkt je gewicht je bij het bewegen en/of sporten?

Vind jij het tijd voor een volgende stap waarmee je nu echt een verandering kan maken waardoor je eindelijk lekker in je vel zult zitten?

Wil jij gewoon lekker blijven eten, gezellig met je gezin mee eten en toch afvallen? Op een manier die je makkelijk kunt volhouden? En vind je het fijn om daarbij persoonlijk begeleid te worden?

Oftewel; ben jij klaar voor een nieuwe start?

Dan is het PowerSlim afslankprogramma echt iets voor jou!

Wil jij ook een vrijblijvend adviesgesprek? 

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Wat houdt het PowerSlim afslankprogramma in?

 • wekelijks een één op één coachingsgesprek met jouw coach Lieke, want afvallen doe je niet alleen
 • 5 tot 7 keer per dag eet je een maaltijd of tussendoortje, zodat je geen honger hoeft te lijden
 • ’s avonds eet je vlees of vis met groente, zodat je gewoon met je gezin mee kunt eten en zelfs gezellig uit eten kunt
 • als je op gewicht bent, blijf je nog minimaal een jaar onder mijn begeleiding om te zorgen dat je deze keer de kilo’s er echt afhoudt

 

Je leert tijdens dit programma:

 • hoe je zonder crashdieet toch gezond én snel kunt afvallen
 • hoe je meer grip krijgt op je eetgedrag
 • wat je juist wel en wat juist niet moet eten om af te vallen en op gewicht te blijven
 • wat je moet doen bij moeilijke momenten
 • niet minder, maar anders eten

 

Persoonlijke begeleiding

Voordat je begint bespreken we in een vrijblijvend gesprek wat je wensen en doelstellingen zijn. Na het eerste gesprek kom je wekelijks terug om te meten en wegen. Daarnaast begeleid en motiveer ik je bij het afvallen. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Ik ben Lieke, jouw PowerSlimcoach in Diessen. Ik begeleid al sinds 2012 mensen naar een gezonde en evenwichtige levenswijze. Door jarenlange ervaring en de studie HBO voedingsdeskundige weet ik iedereen te motiveren en enthousiasmeren naar een gezond voedingspatroon. Ik ben zelf moeder van 3 kinderen, dus ik weet als geen ander hoe hectisch het kan zijn om toch gezond te (leren) eten. Maar dat is zeker niet onmogelijk!

Velen gingen je voor! Lees hier ons succesverhaal:

Ben weer blij met mezelf!

Toen mijn gewicht boven de 100 kilo schoot, vond ik dat de maat vol was. Ik voelde me al tijden moe en lusteloos, dus zat in een negatieve spiraal. Om daar uit te komen heb ik de stap gemaakt naar de huisarts, waar ik er na een tijd achter kwam dat ik een zwaar vitamine D gebrek had. Na enkele weken vitamine D te hebben geslikt voelde ik me een ander mens. Ik begon energie te krijgen en weer levenslust.

Ik wilde vooruit. Dit bracht mij op het idee om weer te gaan sporten. En daar kwam ik in aanraking met PowerSlim. En ja, ik wilde heel graag mijn kilo’s weer kwijt. Ik kreeg een heel prettige begeleiding van Lieke en het werkte! Minder koolhydraten, meer beweging. Ik voelde me herboren, mijn oude ik had ik weer terug.

Toen wilde ik een doel stellen; ik ging mee doen aan swim to fight for cancer. 2 kilometer zwemmen om geld op te halen voor een doel waar ik vroeger zelf mee geconfronteerd was. Het was zo fijn, door de kilo’s die ik afviel om makkelijker in conditie te komen.

Ben nu 25 kilo kwijt. Ik beweeg me makkelijker, voel me beter. Ben wie ik was. Hoop met de steun van Lieke dit vast te houden. Want ik wil nooit meer terug naar dat zware lijf.

Ga er alles aan doen om mijn conditie en gewicht in stand te houden. Ben de 60 al even voorbij, maar wil me niet oud gaan voelen door mijn overgewicht. Ben nu een tevreden mens, met een gezond en energiek lichaam!

Wil jij ook een vrijblijvend adviesgesprek? 

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

Nieuws

 • Update Corona, fitness start weer vanaf 1 juli

  Vanaf 1 juli mogen de fitnesscentra weer binnen aan de slag. Wel zijn er nog ...

  Lees meer
Meer nieuws