Voedingsadvies

Gun jij jezelf een vitaal en gezond lichaam? 

Het bereiken en vasthouden van een gezond en evenwichtig levenspatroon kan best een opgave zijn. Maar je staat er niet alleen voor. Onze voedingsdeskundige Lieke helpt je op weg naar een gezond eetpatroon, een stabiel gewicht en voldoende energie. Ze ondersteunt je als enthousiaste en motiverende coach bij het afvallen, het lekkerder in je vel zitten en het verbeteren van je gezondheid! Maar ook als stok achter de deur en voor deskundig advies.

Het eerste consult – intake
In het eerste gesprek verzamelen we informatie over je verwachtingen, doelen, mogelijke klachten, eetgewoonten en persoonlijke omstandigheden. Aan de hand van deze gegevens wordt er een behandelplan en een voedingsadvies op maat opgesteld.

In de volgende gesprekken krijg je begeleiding bij het opvolgen van je voedingsadvies. Je krijgt suggesties over hoe je jouw eetgewoonten het beste kunt veranderen. Ook tips en advies voor speciale gelegenheden komen aan bod, zoals uit eten gaan, feestjes en vakanties.

Tijdens deze vervolgconsulten bespreken we wat er goed ging of wat juist niet. En natuurlijk de reden achter het antwoord. Zodat we eventueel het advies kunnen bijstellen om zo een passend voedingspatroon voor jou te vinden.